Monday 2 April 2012

Kevadised lehekesed / Springtime leafs




Need rohelised lehekesed on sündinud imepehmest DyeForYarn Tussah Siidist. Jälle üks põnev ja pehme,kerge läikega siidi lõng.Mul oli tohutu õnn hankida endale M.Kinzeli "First book of Modern Lace Knitting" ja see muster ongi sellest vahvast raamatust . Päriselus on ta nelinurkne laudlina" Sprintime design",aga mina võtsin pool mustrist ja mugandasin ta kolmnurkseks salliks.Sellele mõttele on nii mõnigi Raverly kuduja enne mind tulnud;) Kolmnurk sai suuuuuur. Hoiatuseks teistele: 4-5st mustrikordusest piisab täiesti minu 6 asemel..."mania grandiosa".Salli lõpetasin kolme kaupa silmi ühendades heegeldatud kettidega .
Vardad: 4, heegelnõel 3.
Mõõdud:1x2 m

Ärge siis mahasadanud lumest end kurvastada laske,onju!:)




Green leafs here are knitted from silky soft DyeForYarn Tussah silk.Yarn is one interesting soft and shiny tussah silk yarn...loved it!I was fortunate enough to buy M.Kinzel "First Book of Modern Lace Knitting" and this pattern is from that awesome book. In real life it is a rectangular tablecloth "Sprint Design", but I picked the pattern and adapted it into triangle shawl.This idea has occured to few Raverly knitters before me;) The triangle turned out biiiiig. A warning to others: 4-5st pattern repetition will do nicely insted of my 6...."mania grandiosa";)).I finishaed shawl with combining the crocheted chains.  
Needles: 4, crochet hook 3. 
Mesurements: 1x2 m  
Thank you !

19 comments:

  1. Wunderschön! Ich bin begeistert!

    ReplyDelete
  2. Väga kaunis! Lõngavöö tundub eriti ohtlikuna:)
    Mahasadanud lume pärast olen mina küll kurb...nii kõrini lumest.

    ReplyDelete
  3. Paljon kiitoksia,Simpura:))!
    Thank you,Anice and Vanessa!
    Danke,Gisela:)!
    Thank you,MontanA!
    Tänud,Ülle,see on vahva sõnade mäng jah ja selline efektne logo täiesti õigustab seda. Mis puutub lund...ohh,jahh.....!
    Bieta, thank you!

    ReplyDelete
  4. Imeilus kevadise värviga sall :)

    ReplyDelete
  5. Kaunis sall! Õrn ja kevadine.
    Meil täna lausa tuisune... Keegi ütles nii toredasti: "Kevad on nagu õige naine, ütleb, et juba tulen. Ise aga hakkab küüsi lakkima ja kleiti valima." Las ta siis valib veidike. ;))

    ReplyDelete
  6. Kai, milline eriline lõng, nii kaunis! Ja milline hea idee mustri saamiseks! Väga-väga kaunis töö!

    Heli

    ReplyDelete
  7. Jälle jääb üle ainult ahhetada! Kui palju muide kulus lõnga? Kas ühest 100 gr vihist piisaks rätikuks (keskmise suurusega)? Või salliks? Pean nüüd silmas ka seda eelmist, sallilõnga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah jaa...ja siis veel et kui nupulist mustrit Sa kududa tahad-need kurivaimud ju "söövad"palju lõnga:)

      Delete
  8. Thanks,Madam Butterfly!
    Aitäh,Merilin,on tõesti selline mõnus mahe roheline toon:)!
    Tänan, Diana-oi kui vahvalt öeldud-tõsi mis tõsi ka:)!
    Heli,aitäh, tundus vahva mõte ja kukkus hästi välja ka-selles mõttes et konstruktsioonilt ei andnud mingeid tagasilööke.Andis ennast kolmnurkselt kätte küll:))
    Ja suur tänu taas,Ingi:)Ühest vihist saab ilusti suurema kolmnurkse rätiku(vaata mis minuga juhtus:) ja tõhusa salli millel näiteks otstes eraldi äärepits.Kui soovid salli mis oleks laiem - nii 65-75 cm -ja tahad ta pitsiga ümbritseda pead kahjuks varuma ikka kaks vihti.Need mõlemad lõngad on 100g/700m.

    ReplyDelete
  9. Vapustav lõng annab oskaja meistri käes järjekordse suurepärase salli!
    Oskad sa öelda, kuidas ta end vormis hoiab? Kas kipub lötsiks muutuma nagu meriino või säilitab oma kauni vormi nagu tavaline villane?

    ReplyDelete
  10. Suur tänu,Monika!
    Thank you,Madeleine!
    Suur tänu Meeli,vabandust et vastus ennast oodata lasi...Selle salli puhul on tegu 100% Tussah siidiga ja see on ülimalt pehme.Mul pikemaajalist kasutuskogemust selle materjaliga kahjuks pole,aga kaldun ennustama et selllise pehmuse juures ta pikalt vormi ei pea..see-eest on ihule väga meeldiv ja loomulikult naturaalne.

    ReplyDelete
  11. It's amazing. I'm speachless. Congratulation.

    ReplyDelete