Tuesday 8 February 2011

Kuhu küll kõik värvid jäid...?:) / Where are all the colors...?:)

Nii tahaks näha juba kirkamaid värve peale valge!
Selles ootuses olen valmis kudunud ka selle reipama,rõõmsamat värvi pits salli üheks lemmikuks kujunenud Silvia mustriga.


Lõnga leidsin Etsyst.See lõng on mõnus pehme ja peen kaśmiiri-siidi segu ja pakun et vastab 2/28.Siidi selles 55% ja kaśmiiri 45%.Värvi nimeks on pandud "Tea rose" aga minu aias kasvavad hoopis teist värvi teeroosid...Nimetaksin ta ümber hoopis vähem sädeleva nimega "lõheroosaks", mis iseloomustab seda oranźi põhitooniga lõnga märksa täpsemalt.

 Sall sai endale kohe külge kootud äärepitsi.
Salli mõõdud said 55x145cm
Vardad:3ja 4
Tänan!:)

I would like so much to see brighter colors in nature than white!
  That´s whay I was ready to knit this new brighter shawl in anticipation of happier,more colorfull spring.This beautiful pattern Silvia has become one favorites of mine.

I found this nice yarn in Etsy.This yarn is soft and fine, cashmere-silk blend and I suggest that this corresponds to 2/28.There is 55% silk and 45% cashmere. The color is named "Tea Rose" but rather a different color to my tearoses that grow in my garden ..  . This, color I would convert much less brilliant  name as "salmon pink" that characterizes so much better this mainly orange color yarn. 


Edge is knitted on the shawl.
Measurements of this shawl are: 55x145cm
Needles:3ja 4
Thank you!:)

16 comments:

  1. Suur aitäh selle värvilaigu eest! Imeilus!

    ReplyDelete
  2. Aga arva ära, mille silmad mul varrastel? ;) Tead, tükk tegu oli otsustusega, kas GG v Silvia. Järelikult tuleb mõlemad teha, lihtsalt kumb esimesena. :)

    Väga ilus sall on sul välja kukkunud!

    ReplyDelete
  3. Küll on kena! Ja pildid ilusad! Küll Sa juba oskad!

    ReplyDelete
  4. Vaatasin-imetlesin juba Su uut salli ja küll on ikka hea, kui saab kasvõi piltide peal kõike seda ilu näha. Mulle meeldib see lõng. Aga ütle, kas Sul endal on nüüd peale nii paljusid salle oma lemmiklõngad välja kujunenud ja mis teeb lõngast eriliselt hea (juba taipan, et lähen oma küsimisega rappa, sest Su sallid on kõik head) sallilõnga?

    ReplyDelete
  5. This is so very beautiful! It was such a good choice to knit this pattern in this fine yarn.

    ReplyDelete
  6. Väga kaunis! Sellist ilusat värvilaiku igatseks ma ka juba õues näha...:) Sinu sallid on alati kõrgem tase, imeilusad alati!

    ReplyDelete
  7. Aitäh ,Monika,... ja võta heaks:)

    Suur tänu,Pille-suur tunnustus minu jaoks Sinult!

    Aitäh,Nele,geniaalsemat lahendust kui mõlemad kududa poleks ka mina osanud soovitada:)) Ootan põnevusega-tubli!

    Aitäh Anna,alati hea meel kuulda,et meeldib:)

    Tänud Heli, mulle tõesti meeldib erinevaid lõngu katsetada...Eks ikka mõni meeldib rohkem,aga elu on õpetand et ega täiuslikku lõnga milles kõik meeldib,ei ole:)Mõni on mõnus pehme-aga ei hoia nii hästi,teine hoiab perfektselt-aga ise tsurgib(villane;)Eks vist igaühele on see OMA sallilõng,nii nagu igal ühel on OMA diivan-kelle jaoks peab see olema pehme,kelle jaoks rohkete patjadega ja kelle jaoks just kõva:)Ise eelistan naturaalseid ja ...luksuslikumaid kooslusi,hea kui lõng on ühtlane ja kuidagi...hästi langev-silmad jäävad kohe ühtlasemad ja vajuvad paika:) Siid,kaśmiir,alpaka,merino...alati nauditavad:)!

    Thank you, Annamari,I feel that this pattern kind of demands fine yarn like this:)

    Aitäh,Ülle,Sul alati lahked komplimendid varrukas:)

    ReplyDelete
  8. Imeilus! Ja just see armas värv on praegu nii vajalik. :)

    ReplyDelete
  9. Kai, aitäh vastuse eest ja eks see nii ongi, nagu kirjutasid.

    ReplyDelete
  10. Imeilus sall ja milline värv!. Olen ise teinud alles ühe salli külgeõmmeldava pitsiga. Lugesin, et Sina kood kohe külge. Kas tohiks küsida, et kuidas Sa seda teed? Kas võtad salli kõigi 4 serva silma korraga ringvarrastele või ei? Ja kas vajalikes kohtades kasvatad vastavalt skeemile silmi juurde? Mul lihtsalt tunne, et tahaks järgmine kord ka proovida pitsi külgekudumise varianti.

    ReplyDelete
  11. Aitäh, Sirtsuk:)!
    Aitäh,Diana:)!
    Võta heaks,Heli,vähe selline maitse küsimus jah:)
    Tere Helena,tänud kiitmast! Käisin Su pesa piilumas ja näen et Haapsalu salliga juba edukas tutvus sobitatud..Tubli!Eks see õmblemine ikka ainuõige Haapsalu salli tunnus ongi.Aga külge kootud pits sünnib just nii nagu sa oletasid.Ikka kogu sall äärest ringvarrastele ja kasutades samasugust vahele kasvatamis loogikat ja rütmi kui õmblemisel.Vahel vaatan vastavalt materjalile,kas kasvatan pikematel servadel peale 3-ndat silma juurde või peale 2 silma.Edu Sulle katsetustes:)!

    ReplyDelete
  12. Oh,my! How utterly, absolutely gorgeous!!! I love the colour!

    ReplyDelete
  13. :)
    Thank you so much,Margaret!

    ReplyDelete