Wednesday 3 February 2010

Pitsiline liblika barett / Lacy butterfly beret

Tere,
Kudusin ühe ajakirjast Vogue Knitting ,Fall 2009 leitud imeilusa mustri järgi bareti. Muster jäi silma kohe ja meeldis mulle väga.Ehkki ajakirja pildi järgi on tegu rohkem mütsiga,siis andis see venitada ilusasse bareti mõõtu (tegelikult venis kenasti pesus ,ilma venitamata:).

Lõng on Lane Cervinia Montecarlo.Kasutasin peaaegu kogu 50.g toki ära.
Lõngast niipalju,et ta venib veega kokkupuutel.....ja mitte vähe!!! Pärast pesu arvasin,et no see barett ei lähe küll pähe ühelegi planeedil Maa esindatud liigile, aga õnneks kuivades tõmbas see nagu tagasi .Kudumiseks kasutasin bambus sukavardaid 2,5.

I knited this lace beret after I found in magazine Vogue Knitting,Fall 2009 this beautiful ,butterfly-like pattern.In the picture this beret reminded more hat, than beret .

I took Lane Cervinia Montecarlo yarn and I used almost all 50 grams of it.
This jarn was dissapointment for me. It drag out after wash ...so much ,that I thought nobody on Earth can wear it ..fortunately after drying, it fell back.
Needles bamboo 2,5

4 comments:

  1. Väga ilus barett...
    Tahaks endale ka sellise meisterdada,
    kas mul oleks võimalik seda mustrit kusagilt leida:)

    ReplyDelete
  2. Tänud ja see leidub ajakirja Vogue Knitting ,Fall 2009 numbrist :)

    ReplyDelete
  3. Tervitused!
    Ise proovin ka praegu ühte taolist baretti kududa aga olen hädas mustrikorraga. Nimelt pole ammu kudunud ja olen segaduses, et kas ringselt kududes on mul vaja teha vahele ka pahenpiine rida või mitte. Mustris lähevad mustriread muidu üle ühe ehk 1,3,5 jne... Kas see tähendab, et nt 2 rida on vaja kududa pahenpidi?
    Palun aidake:)
    Mulle väga meeldib see barett!

    ReplyDelete
  4. Tere Noortevolikogu meeskond!
    Antud konkreetne muster siin on ikka igalt realt tegemiseks,ka sellel paaris real on oma muster välja trükitud mida sa jälgima peaks.Kui sul on ees selline muster kus puudub nii rea number kui ka trükitud mustrit pole antud,siis tuleb sul teha vahele reeglina hoopis parempidine rida,sest töö on ringvarrastel ainult paremat pidi ees.
    Edu!;)

    ReplyDelete