Tuesday 18 December 2012

Petrol sinine öömustas öös / Petrol in blackest night

WIP
Liann Lõngadest avastasin põneva uue mohääri-siidiseguse lõnga King Kid Silk.Mõnedel toonidel sellel lõngal jookseb südames teist värvi niit-eeldan et see on siid. Sellel keral siin oli musta mohääri sees erk laguuni-sinine niit.Moodne termin vist sellele sinisele on ka petrol. Sain sellest hea idee ja mõned riiulid eemalt tuli kaasa samas toonis petrol-sinine meriino.Nii nad kokku saidki,algus tehtud....

Tegu on ühe raskesti pildistatava objektiga:)
Nii ka seekord- kude on tegelikult põhitoonilt tumedam ja sinine ei paista tegelikkuses nii eredalt sellest välja

 Tänud ja hoidke ennast soojas!

WIP
At Liann yarnshop I discovered interesting new yarn mohair-silk blend King Kid Silk.In some colors of  this yarn runs in the heart of it different color thread, I assume that it is silk. This here was  black and  inside there was glittering lagoon-blue thread. I think this blue is also called Petrol. I got this great idea and from the shelves I found merino yarn in the same tone as this petrol-blue thread inside of mohair.So I knit them together, made ​​the start ....
This is one tricky subject to get in the picture :)My knitting is actually darker than the primary tone shows and this blue doesn´t show as bright in person! 

Thanks for stopping by!

4 comments:

  1. Huvitav, mida põnevat sa kood :) Pealkiri on vahva.
    Eelmine sall mul ka nägemata jäänud... kiidan nüüd tagantjärgi! Väga ilus!!!

    ReplyDelete
  2. Kummardab ja tänab!Eks see väike piilukas põnevuse tekitamiseks ikka ka oli...küll siis varsti selgub:)

    ReplyDelete
  3. Kinnitan, et see on väärt mohäär. Olin seda näinud juba ammu ühes Leedu lõngapoes, mind üllatas meeldivalt värvikaart. Umbes aasta tagasi ostsin sealt ja kudusin endale topi. Minu rõõm oli suur, kui lõng "tekkis" ka Lianni. Järgmisena oli just "öösinine" sviiter. Viimaseks see ei jää, sest, esiteks, on sobivaid värve, teiseks, see mohäär pole liiga karvane. Ootan põnevusega, mis Sul välja tuleb. Ja ilusaid pühi!

    ReplyDelete
  4. Suur tänu Anna ! Nii vahva ja tänuväärt et jagad oma kogemust,seda on alati huvitav lugeda. Meeleolukat aastavahetust!

    ReplyDelete