Tuesday 24 August 2010

Haapsalu

Möödunud nädalavahetus elas Haapsalu Valge Daami ajas.Selle raames oli pühapäev pühendatud Haapsalu sallile.
Kuna mina Haapsalu salli mustrilapi kudumise võistlustel ei osalenud siis siinkohal ma ei ole pädev üritust kommenteerima ,aga kogu Haapsalu õhustik ja ettevõtmine oli armas ja meeleolukas.Kohal olid Haapsalu salli kudumis meistrid ja andsid küsijatele hüva nõu.


Ilm toetas ettevõtmist ,polnud küll läbinisti päikseline aga ei sadanud piiskagi :)Linnavahel oli tugevat tuult aga mereäärne promenaad oli üllatavalt tuuletu...
Kauniks on restaureeritud Kuursaal ja Raudteejaam,milles asub nüüd Raudteemuuseum.Vaatamist ikka oli kõikjal - tore laadamelu, Haapsalu sallide rohkus-eriti tantsurühma õlgadel,Piiskopi linnus,Kuursaal....
Kui ikka ammu pole Haapsalus käinud on nii vahva jälle seda kuurordi õhustiku nautida ja supelsaksade jalajälgedes mööda promenaadi patseerida..:)
Sallipäeva kokkuvõtmine ja parimate austamine toimus Kuursaalis.Siinkohal ka minu õnnitlused ja lugupidamine parimatele!
Panen siia üles meeleolu pilte Haapsalust, kes käisid neile äratundmis rõõmu, kes mitte....küll siis järgmisel aastal lähete:)
Veel pilte võite päevast leida SIIT


Last weekend lived Haapsalu  the White Lady days.This Sunday was devoted to Haapsalu Shawl.
Since I did not participate in the contest of Haapsalu shawl pattern swatch knitting, I am not competent to comment on the event, but the whole atmosphere of Haapsalu and the company was cute and had atmosphare of its own.There were several Haapsalu shawl knitting Masters, and they gave good advice for knitting.

Weather supported all event, however, is wasn´t completely sunny but didn´t rain:) In the city there was a strong wind ,but surprisingly there was no wind near seaside promenade ...
The Kuursaal and the railway station is beautifuly renovated .There were interesting events all around city - nice fair, Haapsalu scarves on the shoulder of dancers , Bishops Castle, Kuursaal ....
If you haven´t been a long time in this Haapsalu´s fun atmosphere it is always nice to come back.
Haapsalu shawl event was ended in Kuursaal.
More pictures you can find HERE

8 comments:

  1. Wonderful and interesting post. I really enjoyed looking at all the photos. Have a nice day.

    ReplyDelete
  2. Dear Magaret, thank you:)!Nice day to You too:)

    ReplyDelete
  3. Tundub tõeliselt pitsiline ja tore päev!

    ReplyDelete
  4. Olen nüüd siit ja sealt lugenud-vaadanud muljeid ja praegu ajab juba kiruma, et lubasin lapsele ära käia Jurmalas ja et see käimine just samale nädalalõpule sattus. Eelmise aasta muljeid veeretan veel siiani ning olin ometigi kindel mineja ka sel aastal.
    Eriti head fotod, kohe nii head, et... ajab juba...:)
    Aitäh ilusa elamuse eest!

    ReplyDelete
  5. Oli tõesti vahva ja hea et ilma pidas..kõik on nii ilusti korda vuntsitud ..vaata suu ammuli:)
    Heli,paned mu jälle punastama..!

    ReplyDelete
  6. Tänud jagamast nii ilusa päeva emotsioone! Alles küll käisin Haapsalus, aga hing ihkab alati sinna tagasi:)

    ReplyDelete
  7. Aitäh muljetamast. Ilusad pildid. Järgmine aasta peab ikka mõne huvilise ratastel leidma ja Haapsalu tulema. Nii huvitav on. :)

    ReplyDelete
  8. Võtke heaks, Ülle ja Diana:)

    ReplyDelete